About

Ieu blog leuwih mangrupakeun sabage media dokumentasi. Nya ceuk basa kerenna mah “bukti historis” atawa “prasasti” hasil karya sim kuring salami ieu. Sabab, tulisan dina ieu blog, mangrupakeun kumpulan tulisan sim kuring (atanapi tulisan bareng rerencangan) nu pernah diterbitkeun SWA. Samentawis, tulisan-tulisan nu bentukna opini pribadi, curhat, jeung saterusna, tiasa ngaos blog sim kuring nu hiji deui (http:///zepbees.blogspot.com).

Sing saha nubade nyuplik tulisan dina ieu blog, mangga bae salama kanggo kamaslahatan. Jadi, henteu disalahgunakeun. Teu hilap, nama narasumber dicantumkan. Etika, Bro!

Hatur nuhun

Kang @zep

(a.mohammad.bs@gmail.com)

21 responses to “About

  1. Sunda Cianjuran pisan euy.

  2. maneh tah … aing lieur euy😀

  3. kenapa memakai bahasa sunda yah? susah dimengerti, boss… good luck…

  4. Sebagai pembaca SWA sejak 20 tahun silam, saya sungguh menikmati blog ini. Hitung-hitung membaca arsip tulisan-tulisan bagus dari SWA. Thanks.

  5. That’s right, Arsip! Hatur nuhun

  6. betul, arsip, itung2 baca swa, tapi bedanya bisa di copy paste? he4x

  7. Copy paste? Monggoo. Tapi, teu hilap, nama narasumber dicantumkan. Etika, Bro!
    Hatur nuhun, bu Dewi

  8. S,

    Ari tulisan-tulisan kuring di swa aya keneh teu, khususna nu tos disunting ku om jos. masih meunang teu dipublikasiekeun via web blog kuring. pedah kuring geus lain urang swa deui.

    kuring ge sarua hayang g0-blog, euy.

    Nuhun, juragan

  9. Wah….meneketehe, Om….he…he…he.
    Alamat blogna naon, Bro? Ke ku urang di-link ka blog saya, supaya popularitasnya terdongkrak. Saya kan selebret…hua..hua..hua

  10. Kang, kenging teu tulisan2 IT na di copy paste ka web simkuring… soalna tos lami yeuh tara nga update tulisan tentang IT… salam kenal ti pribados urang Ciparay🙂

  11. Wah, sebuah kehormatan kalo Kang Dudung sudi mampir dan membaca blog saya. Dulu, saya sering masuk ke blognya Akang, sekadar nyari info tentang IT. Tapi sekarang blognya islami sekali. Salut! Copy paste? Monggo, Kang. Asal, nama narasumber dicantumkeun. Etika, Bro!

    Sakantenan, Kang, minta ijin, bade nge-link blogna ka blog sim kuring (?).

    Ciparay, Majalaya? Caket atuh ka Katapang (Soreang)?:)

  12. Ok kang hatur nuhun🙂. Narasumber pasti dicantumkeun

  13. ini bukan forum khusus sunda kan????
    kalau bukan berarti saya boleh nangkring dunk🙂
    salam kenal buat semua dari aceh

  14. kang!! pak kabar ? masih jelek aja lu?? heheh..

  15. Vikaaa……..pa kabarmu?? Katanya sudah dapet jodoh orang Nangroe Aceh:) Bagaimana betah di NAD? Gw link url elo ya

  16. wah aku ora ngerti boso sundoan mas ! pingin weruh tapi ngiro – ngiro ae ha ha ha. Salam kenal dan sampai ketemu baik di dunia maya atau ketemu darat. Oh ya, saya dapat YM-an di ai.sonhaji@yahoo.com, kita kontak – kontak saja dulu by sms sebelum chatingan. Trims.
    Salam.

  17. Salam kenal, Kang..

    Isi blognya informatif dan menyenangkan untuk dipetik berita-beritanya..

  18. Hi Mas,

    Wah gw baru tahu dirimu punya blog. Tapi kok gak ada profil diri dan foto yah???? huehehehhe…

    -Christine-

    • Saya kan sudah populer. jadi tdk perlu ada profil diri dan foto…hua hua hua. hatur nuhun tos kersa rurumpahan singgah ka blog sim kuring…….(dijamin lo ga bakalan ngerti!)

  19. hallo mas, just info blog saya hirup deui euy. Pelajaran soal blog anu baheula dari anda masih nempel keneh. nuhun mas

  20. ssssstttt,,….salam kenal mas.

    boso sundae kang aku ora iso, bisa nye bahase jakarte dan bahasa indonesia.

    artikel nya bagus kang, SWA is d best. No.18 menarik p kok ada tulisan2 ga jelas y mas??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s